Anna kalafileiden sulaa. Kuori ja paloittele perunat, suikaloi sipuli. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit. Keitä perunakuutiot ja sipuli kypsiksi.
Pyöräytä tilliöljyn ainekset sileäksi sauvasekoittimella.
Lisää keittoon kerma ja maito, mausta suolalla ja sahramilla. Kuumenna voi pannulla. Paista kuhafileitä pari minuuttia puoleltaan, mausta kevyesti suolalla. Annostele keitto lautasille, nosta päälle kalafileet. Valuta päälle tilliöljyä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1874
448
34,3 g
16,3 g
14,3 g
3,3 g
1,0 g
19,5 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Maustepippuria,
Sahramia,
Suolaa,
Ruukku tilliä,
Tilkka sitruunamehua,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli