Anna kalafileiden sulaa. Kuori ja paloittele perunat, suikaloi sipuli. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit. Keitä perunakuutiot ja sipuli kypsiksi.
Pyöräytä tilliöljyn ainekset sileäksi sauvasekoittimella.
Lisää keittoon kerma ja maito, mausta suolalla ja sahramilla. Kuumenna voi pannulla. Paista kuhafileitä pari minuuttia puoleltaan, mausta kevyesti suolalla. Annostele keitto lautasille, nosta päälle kalafileet. Valuta päälle tilliöljyä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
448
1874
34,3 g
16,3 g
14,3 g
3,3 g
1,0 g
19,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Maustepippuria,
Sahramia,
Suolaa,
Ruukku tilliä,
Tilkka sitruunamehua,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli