Juhlava kuhakeitto
Ainekset
Valmistus
Anna kalafileiden sulaa. Kuori ja paloittele perunat, suikaloi sipuli. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit. Keitä perunakuutiot ja sipuli kypsiksi.
Pyöräytä tilliöljyn ainekset sileäksi sauvasekoittimella.
Lisää keittoon kerma ja maito, mausta suolalla ja sahramilla. Kuumenna voi pannulla. Paista kuhafileitä pari minuuttia puoleltaan, mausta kevyesti suolalla. Annostele keitto lautasille, nosta päälle kalafileet. Valuta päälle tilliöljyä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
451
1886
34,3 g
16,3 g
14,8 g
3,5 g
1,0 g
19,8 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Maustepippuria,
Sahramia,
Suolaa,
Ruukku tilliä,
Tilkka sitruunamehua,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli