Juureskompotti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juureskompotti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

200 g
Porkkanaa
100 g
Lanttua
100 g
Palsternakkaa
1 kpl
Punasipuli
1 rkl
Öljyä
2 dl
Valkoviiniä
1/2 dl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi porkkana, lanttu, palsternakka ja punasipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota kasviksia hetki. Lisää sokeri ja hauduta noin 5 minuuttia. Lisää viini ja hauduta, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile kalarullien kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.