Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 dlkuskusia
2 dlkasvislientä
1 kplporkkana
1/2 kplpalsternakka
lanttua
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1/2 tlkanelia
1/4 tlkardemummaa
2 rklchilikastiketta
2 tlhunajaa

Lisäksi:

1 dlcashewpähkinöitä
3 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kuskus kulhoon, kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Kuori ja leikkaa juurekset pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia ja juureksia pannulla öljyssä. Lisää sekaan mausteet. Kääntele juureksia pannulla, kunnes ne hieman pehmenevät. Sekoita kuskussuurimot haarukalla irtonaisiksi ja sekoita ne juuresten kanssa. Lisää sekaan pähkinät sekä hienonnettu persilja ja siirrä lisäke kulhoon tarjolle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä