Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juureskuskus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Kuskusia
2 dl
Kasvislientä
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Palsternakka
Lanttua
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Kanelia
1/4 tl
Kardemummaa
2 rkl
Chilikastiketta
2 tl
Hunajaa

Lisäksi:

1 dl
Cashewpähkinöitä
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kuskus kulhoon, kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Kuori ja leikkaa juurekset pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia ja juureksia pannulla öljyssä. Lisää sekaan mausteet. Kääntele juureksia pannulla, kunnes ne hieman pehmenevät. Sekoita kuskussuurimot haarukalla irtonaisiksi ja sekoita ne juuresten kanssa. Lisää sekaan pähkinät sekä hienonnettu persilja ja siirrä lisäke kulhoon tarjolle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.