Juuresletut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juuresletut

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Palsternakan pähkinäinen maku maustaa juuresohukaiset.

Ainekset

200 g
Palsternakkaa
200 g
Porkkanaa
100 g
Juuriselleriä
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia
1/2 tl
Kurkumaa
3 kpl
Kananmunaa
3 dl
Mantelijuomaa
1 dl
Grahamjauhoja

paistamiseen

Öljyä

lisäksi

Puolukkahilloa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta hienoksi palsternakat, porkkanat ja juuriselleri. Paahda raastetta öljyssä pannulla mausteiden kanssa 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita munat, mantelijuoma ja jauhot. Sekoita joukkoon raaste.

Annostele taikinaa ohuelti kuumalle öljytylle paistinpannulle ja kallistele pannua, jotta taikina levittyy. Paista letut keskilämmöllä kullanruskeiksi. Tarjoa lisänä puolukkahilloa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2016
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

705

168

8,2 g

1,5 g

14,7 g

6,8 g

3,7 g

6,7 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

1 tl Timjamia,

0,5 tl Kurkumaa,

Öljyä,

Puolukkahilloa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli