Juurespyttipannu
6 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 500 g | makkaraa |
| 6 kpl | perunaa |
| 250 g | porkkanaa |
| pala selleriä | |
| 150 g | lanttua |
| pala purjoa | |
| 3 rkl | öljyä |
| 2 rkl | hp-kastiketta |
| 1 tl | paprikajauhetta |
| 1/2 tl | chilijauhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
- 1.
Kuori ja paloittele makkara ja juurekset pieniksi suupaloiksi. Pese ja suikaloi purjo. Kuumenna öljy pannulla ja paista juureksia noin 25 minuuttia. Lisää makkara, purjo ja HP-kastike ja jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta.
Juurespyttipannu
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | makkaraa |
| 6 kpl | perunaa |
| 250 g | porkkanaa |
| pala selleriä | |
| 150 g | lanttua |
| pala purjoa | |
| 3 rkl | öljyä |
| 2 rkl | hp-kastiketta |
| 1 tl | paprikajauhetta |
| 1/2 tl | chilijauhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele makkara ja juurekset pieniksi suupaloiksi. Pese ja suikaloi purjo. Kuumenna öljy pannulla ja paista juureksia noin 25 minuuttia. Lisää makkara, purjo ja HP-kastike ja jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























