Juurespyttipannu | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juurespyttipannu

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

500 g
Makkaraa
6 kpl
Perunaa
250 g
Porkkanaa
Pala selleriä
150 g
Lanttua
Pala purjoa
3 rkl
Öljyä
2 rkl
Hp-kastiketta
1 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Chilijauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele makkara ja juurekset pieniksi suupaloiksi. Pese ja suikaloi purjo. Kuumenna öljy pannulla ja paista juureksia noin 25 minuuttia. Lisää makkara, purjo ja HP-kastike ja jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.