Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
500 gmakkaraa
6 kplperunaa
250 gporkkanaa
pala selleriä
150 glanttua
pala purjoa
3 rklöljyä
2 rklhp-kastiketta
1 tlpaprikajauhetta
1/2 tlchilijauhetta
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele makkara ja juurekset pieniksi suupaloiksi. Pese ja suikaloi purjo. Kuumenna öljy pannulla ja paista juureksia noin 25 minuuttia. Lisää makkara, purjo ja HP-kastike ja jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä