Juuresrisotto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
juuriselleriä
2 kplporkkanaa
2 rklmargariinia tai öljyä
2 dlrisottoriisiä
6 dlkuumaa kanalientä
hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja pilko sipuli, selleri ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä rasvassa kattilassa ensin hetken aikaa. Lisää riisit ja anna niiden muuttua läpikuultaviksi. Lisää kuumaa kanalientä vähissä erissä imeyttäen ja sekoittaen sitä jatkuvasti. Jatka näin, kunnes riisi on kermaisen pehmeää. Lisää hienonnettu persilja juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025