Juuresrisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juuresrisotto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
Juuriselleriä
2 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Margariinia tai öljyä
2 dl
Risottoriisiä
6 dl
Kuumaa kanalientä
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko sipuli, selleri ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä rasvassa kattilassa ensin hetken aikaa. Lisää riisit ja anna niiden muuttua läpikuultaviksi. Lisää kuumaa kanalientä vähissä erissä imeyttäen ja sekoittaen sitä jatkuvasti. Jatka näin, kunnes riisi on kermaisen pehmeää. Lisää hienonnettu persilja juuri ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.