Juusto-oliivisalaatti - Yhteishyvä

Juusto-oliivisalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Lampaanmaidosta valmistettu pecorinojuusto antaa salaatille potkua.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Hunajamelonia
1/2 kpl
Kurkkua
50 g
Pecorinojuustoa
10 - 15 kpl
Vihreää oliivia
1 kpl
(n. 80 g ) salaattiseosta

KASTIKE

1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Limetin mehu
1/2 tl
Oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Höylää juusto ohuiksi lastuiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kastike ja valuta salaatin joukkoon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g46 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa46 g182 g
Kuituja11 g44 g
Energiaa kj2094 8377
Energiaa kcal500 2001

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Limetin mehu

  • 0,5 tl Oreganoa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g46 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa46 g182 g
Kuituja11 g44 g
Energiaa kj2094 8377
Energiaa kcal500 2001

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Limetin mehu

  • 0,5 tl Oreganoa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.