Juusto-oliivisalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Lampaanmaidosta valmistettu pecorinojuusto antaa salaatille potkua.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 ghunajamelonia
1/2 kplkurkkua
50 gpecorinojuustoa
10 - 15 kplvihreää oliivia
1 kpl(n. 80 g ) salaattiseosta

Kastike

1 rkloliiviöljyä
2 rkllimetin mehu
1/2 tloreganoa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Höylää juusto ohuiksi lastuiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kastike ja valuta salaatin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Limetin mehu, 0,5 tl Oreganoa, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä