Juusto-porokeitto

Nappaa talteen!
| 2 kpl | porkkanaa |
| 100 g | kylmäsavuporopaistia |
| 100 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 3 rkl | öljyä |
| 1 l | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa |
| 2 rkl | kastikesuurustetta |
- 1.
Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | porkkanaa |
| 100 g | kylmäsavuporopaistia |
| 100 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 3 rkl | öljyä |
| 1 l | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa |
| 2 rkl | kastikesuurustetta |
Valmistus
- 1
Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












