Juusto-porokeitto

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplporkkanaa
100 gkylmäsavuporopaistia
100 gtuoreita herkkusieniä
1 kplsipuli
1/2 kplruukkua ruohosipulia
3 rklöljyä
1 lvettä
1 kpllihaliemikuutio
1 kpl(250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa
2 rklkastikesuurustetta

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä