Juusto-porokeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juusto-porokeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
100 g
Kylmäsavuporopaistia
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Ruukkua ruohosipulia
3 rkl
Öljyä
1 l
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 kpl
(250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa
2 rkl
Kastikesuurustetta

Näin teet

1

Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.5.2019