Juusto-porokeitto

Nappaa talteen!
| 2 kpl | porkkanaa |
| 100 g | kylmäsavuporopaistia |
| 100 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 3 rkl | öljyä |
| 1 l | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa |
| 2 rkl | kastikesuurustetta |
- 1.
Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | porkkanaa |
| 100 g | kylmäsavuporopaistia |
| 100 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 3 rkl | öljyä |
| 1 l | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa |
| 2 rkl | kastikesuurustetta |
Valmistus
- 1
Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























