Juusto-porokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juusto-porokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
100 g
Kylmäsavuporopaistia
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Ruukkua ruohosipulia
3 rkl
Öljyä
1 l
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 kpl
(250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa
2 rkl
Kastikesuurustetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.