Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.
Kuori ja paloittele perunat sekä porkkanat. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Lisää jäiset lohikuutiot keittoon ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes kalapalat ovat kypsiä.
Paloittele juusto ja lisää keittoon. Anna kiehahtaa ja sekoita tasaiseksi. Viimeistele keitto tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
392
1641
25,8 g
11,0 g
12,8 g
3,0 g
1,0 g
26,8 g
2,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli