Juustoinen porokeitto - Yhteishyvä

Juustoinen porokeitto

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
(125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Margariinia
3 rkl
Vehnäjauhoja
6 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1/2 tl
Paprikajauhetta
Muskottipähkinää
2 dl
Ruokakermaa

LISÄKSI

Poron kylmäsavupaistiviipaleita
Paahdettuja ruisleipäkuutioita
Persiljaa

Näin teet

1

Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto. Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa