Juustoinen porokeitto

Nappaa talteen!
Juustoinen porokeitto valmistuu kermaisesta sulatejuustosta ja kylmäsavuporosta.
| 1/2 kpl | (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | margariinia |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| 6 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| muskottipähkinää | |
| 2 dl | ruokakermaa |
| Lisäksi | |
|---|---|
| poron kylmäsavupaistiviipaleita | |
| paahdettuja ruisleipäkuutioita | |
| persiljaa | |
- 1.
Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto. Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
- 2.
Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.
- 3.
Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto.
- 4.
Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
Juustoinen porokeitto valmistuu kermaisesta sulatejuustosta ja kylmäsavuporosta.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | margariinia |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| 6 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| muskottipähkinää | |
| 2 dl | ruokakermaa |
Lisäksi | |
| poron kylmäsavupaistiviipaleita | |
| paahdettuja ruisleipäkuutioita | |
| persiljaa | |
Valmistus
- 1
Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto. Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
- 2
Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.
Määrä Ainesosa 6 dl vettä 1 kpl lihaliemikuutio - 3
Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto.
Määrä Ainesosa 1/2 kpl (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa 2 dl ruokakermaa muskottipähkinää 1/2 tl paprikajauhetta - 4
Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
Määrä Ainesosa poron kylmäsavupaistiviipaleita paahdettuja ruisleipäkuutioita persiljaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












