Juustoinen porokeitto

Nappaa talteen!
Juustoinen porokeitto valmistuu kermaisesta sulatejuustosta ja kylmäsavuporosta.
| 1/2 kpl | (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | margariinia |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| 6 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| muskottipähkinää | |
| 2 dl | ruokakermaa |
| Lisäksi | |
|---|---|
| poron kylmäsavupaistiviipaleita | |
| paahdettuja ruisleipäkuutioita | |
| persiljaa | |
- 1.
Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto. Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
- 2.
Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.
- 3.
Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto.
- 4.
Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
Juustoinen porokeitto valmistuu kermaisesta sulatejuustosta ja kylmäsavuporosta.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | margariinia |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| 6 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| muskottipähkinää | |
| 2 dl | ruokakermaa |
Lisäksi | |
| poron kylmäsavupaistiviipaleita | |
| paahdettuja ruisleipäkuutioita | |
| persiljaa | |
Valmistus
- 1
Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto. Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
- 2
Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.
Määrä Ainesosa 6 dl vettä 1 kpl lihaliemikuutio - 3
Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto.
Määrä Ainesosa 1/2 kpl (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa 2 dl ruokakermaa muskottipähkinää 1/2 tl paprikajauhetta - 4
Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.
Määrä Ainesosa poron kylmäsavupaistiviipaleita paahdettuja ruisleipäkuutioita persiljaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





