Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustokastikkeella kuorrutettu varhaiskaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Varhaiskaalia
50 g
Margariinia
3 rkl
Vehnäjauhoja
4 - 5 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria

Lisäksi:

Paahdettuja leipäkuutioita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kaali lohkoiksi. Kiehauta kaalilohkoja vähässä vedessä kannen alla noin 5 minuuttia. Valuta vesi pois ja siirrä kattila syrjään. Sulata margariini toisessa kattilassa ja lisää jauhot. Kypsennä jauhoseosta sekoittaen minuutin ajan, mutta älä anna jauhojen ruskistua. Lisää maitoa vähissä erissä hyvin sekoittaen.Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Lisää juustoraaste ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Kaada kuuma juustokastike lämpimien kaalilohkojen päälle ja ripottele pinnalle leipäkuutioita. Tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.