Juustokastikkeella kuorrutettu varhaiskaali
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Leikkaa kaali lohkoiksi. Kiehauta kaalilohkoja vähässä vedessä kannen alla noin 5 minuuttia. Valuta vesi pois ja siirrä kattila syrjään. Sulata margariini toisessa kattilassa ja lisää jauhot. Kypsennä jauhoseosta sekoittaen minuutin ajan, mutta älä anna jauhojen ruskistua. Lisää maitoa vähissä erissä hyvin sekoittaen.Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Lisää juustoraaste ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Kaada kuuma juustokastike lämpimien kaalilohkojen päälle ja ripottele pinnalle leipäkuutioita. Tarjoile heti.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.