Kaali-bratvurstikeitto - Yhteishyvä

Kaali-bratvurstikeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Varhaiskaalia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
2 kpl
(à 500 g) tomaattimurskaa
5 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 tl
Sokeria
1 tl
Timjamia
400 g
Bratvurstia
1 dl
Silputtua tuoretta persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja suikaloi kaali. Kuullota öljyssä sipulisilppu ja kaali muutaman minuutin ajan, kunnes pehmenevät. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri ja timjami. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia. Paloittele makkarat ja lisää ne keittoon. Kypsennä vielä 10–15 minuuttia. Viimeistele persiljalla. Tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä. Vinkki! Halutessasi voit ruskistaa makkarat ennen keittoon lisäämistä

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa