Kaali-bratvurstikeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gvarhaiskaalia
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
2 kpl(à 500 g) tomaattimurskaa
5 dlvettä
1 kplkasvisliemikuutio
2 tlsokeria
1 tltimjamia
400 gbratvurstia
1 dlsilputtua tuoretta persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja suikaloi kaali. Kuullota öljyssä sipulisilppu ja kaali muutaman minuutin ajan, kunnes pehmenevät. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri ja timjami. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia. Paloittele makkarat ja lisää ne keittoon. Kypsennä vielä 10–15 minuuttia. Viimeistele persiljalla. Tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä. Vinkki! Halutessasi voit ruskistaa makkarat ennen keittoon lisäämistä

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025