Kaali-bratvurstikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-bratvurstikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Varhaiskaalia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
2 kpl
(à 500 g) tomaattimurskaa
5 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 tl
Sokeria
1 tl
Timjamia
400 g
Bratvurstia
1 dl
Silputtua tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja suikaloi kaali. Kuullota öljyssä sipulisilppu ja kaali muutaman minuutin ajan, kunnes pehmenevät. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri ja timjami. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia. Paloittele makkarat ja lisää ne keittoon. Kypsennä vielä 10–15 minuuttia. Viimeistele persiljalla. Tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä. Vinkki! Halutessasi voit ruskistaa makkarat ennen keittoon lisäämistä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.