Kaali-makkarapyttis | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-makkarapyttis

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/4 - 1/2 kpl
Varhaiskaalia
6 kpl
Keskikokoista perunaa
250 g
Grillimakkaraa
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Uutta sipulia varsineen
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Persiljaa koristeluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Leikkaa kaali pieniksi kuutioiksi. Poista makkarasta mahdollinen kuori ja leikkaa kuutioiksi.Kuumenna muurinpohjapannulla öljy ja paista kaalia, kunnes se saa hieman väriä. Siirrä kaalit reunalle. Ruskista perunat ja makkarat. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon hienonnettua tuoretta persiljaa

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.