Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-makkarapyttis

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/4 - 1/2 kpl
Varhaiskaalia
6 kpl
Keskikokoista perunaa
250 g
Grillimakkaraa
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Uutta sipulia varsineen
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Persiljaa koristeluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Leikkaa kaali pieniksi kuutioiksi. Poista makkarasta mahdollinen kuori ja leikkaa kuutioiksi.Kuumenna muurinpohjapannulla öljy ja paista kaalia, kunnes se saa hieman väriä. Siirrä kaalit reunalle. Ruskista perunat ja makkarat. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon hienonnettua tuoretta persiljaa

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.