Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/4 - 1/2 kplvarhaiskaalia
6 kplkeskikokoista perunaa
250 ggrillimakkaraa
2 rklöljyä
2 kpluutta sipulia varsineen
suolaa
rouhittua mustapippuria
persiljaa koristeluun

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja kuutioi perunat. Leikkaa kaali pieniksi kuutioiksi. Poista makkarasta mahdollinen kuori ja leikkaa kuutioiksi.Kuumenna muurinpohjapannulla öljy ja paista kaalia, kunnes se saa hieman väriä. Siirrä kaalit reunalle. Ruskista perunat ja makkarat. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon hienonnettua tuoretta persiljaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä