Kaalileivät - Yhteishyvä

Kaalileivät

???
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Kaali sopii leivän päällekin! Herkullisissa kaalileivissä on muun muassa tuorejuustoa, pinjansiemeniä ja valkosipulia kaalin ohella.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Paistovalmis ciabatta-leipä
250 g
Kaalia, esim. varhais- ja lehtikaalia
1/2 dl
Pinjansiemeniä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa

Näin teet

1

Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kaaleista kovat lehtiruodit ja suikaloi kaalit. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ruskeiksi ja nosta syrjään.

Kuumenna pannulla öljy ja paista kaalia muutama minuutti. Raasta loppuvaiheessa joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta seos ja sekoita lopuksi joukkoon pinjansiemenet.

Viipaloi leipä ja sivele pinnoille tuorejuustoa. Nostele leipien päälle lämmintä kaaliseosta.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g25 g
Proteiinia3 g22 g
Rasvaa14 g111 g
Kuituja2 g12 g
Energiaa kj632 5056
Energiaa kcal151 1208

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g25 g
Proteiinia3 g22 g
Rasvaa14 g111 g
Kuituja2 g12 g
Energiaa kj632 5056
Energiaa kcal151 1208

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.