Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kaaleista kovat lehtiruodit ja suikaloi kaalit. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ruskeiksi ja nosta syrjään.
Kuumenna pannulla öljy ja paista kaalia muutama minuutti. Raasta loppuvaiheessa joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta seos ja sekoita lopuksi joukkoon pinjansiemenet.
Viipaloi leipä ja sivele pinnoille tuorejuustoa. Nostele leipien päälle lämmintä kaaliseosta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
632
151
13,9 g
5,6 g
3,1 g
2,1 g
1,5 g
2,8 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli