Kala-kasvisvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kala-kasvisvokki

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
100 g
Siitakesieniä
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Kiinankaalia
Pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
3 rkl
Kuorittuja maapähkinöitä
300 g
Kuhafileetä
Koristeluun tuoretta korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Leikkaa sienet viipaleiksi ja hienonna kiinankaali. Kääntele öljyssä ensin hieman hienonnettua inkivääriä ja lisää sitten kasvikset ja sienet. Paista kasvikset nopeasti öljyssä pannulla ja mausta soijakastikkeella. Paahda kuoritut maapähkinät kuivalla pannulla ja lisää kasvisten joukkoon. Paista kuhafileet myös nopeasti pannulla ja mausta suolalla. Annostele lautasille kasviksia ja kalapaloja. Koristele halutessasi tuoreella korianterilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.