Kalaisat kolmioleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalaisat kolmioleivät

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

12 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
150 g
Savusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta
1 kpl
Paprika
2 dl
Kevytranskankermaa
1 tl
Sitruunapippuria
1 rkl
Piparjuuritahnaa
Kylmäsavulohta
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä salaatinlehtiä.Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota evääksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.