Kalaisat kolmioleivät

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
12 kplisoa paahtoleipäviipaletta
150 gsavusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta
1 kplpaprika
2 dlkevytranskankermaa
1 tlsitruunapippuria
1 rklpiparjuuritahnaa
kylmäsavulohta
salaattia

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä salaatinlehtiä.Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota evääksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä