Kalaisat kolmioleivät
6 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 12 kpl | isoa paahtoleipäviipaletta |
| 150 g | savusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta |
| 1 kpl | paprika |
| 2 dl | kevytranskankermaa |
| 1 tl | sitruunapippuria |
| 1 rkl | piparjuuritahnaa |
| kylmäsavulohta | |
| salaattia |
- 1.
Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä salaatinlehtiä.Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota evääksi.
Kalaisat kolmioleivät
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 12 kpl | isoa paahtoleipäviipaletta |
| 150 g | savusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta |
| 1 kpl | paprika |
| 2 dl | kevytranskankermaa |
| 1 tl | sitruunapippuria |
| 1 rkl | piparjuuritahnaa |
| kylmäsavulohta | |
| salaattia |
Valmistus
- 1
Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä salaatinlehtiä.Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota evääksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























