Kalamurekeletut
Ainekset
Valmistus
Kuutioi kala. Hienonna se monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella kulhossa. Lisää munat, jogurtti, sitruunanmehu ja perunajauhot kalamassaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita koneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Hienonna ruohosipuli ja kääntele taikinaan.
Kuumenna rasva ohukaispannulla. Annostele pari ruokalusikallista taikinaa kuhunkin pannun koloon. Paista letut keskilämmöllä kauniin ruskeiksi, 1−2 minuuttia molemmilta puolilta.
Tarjoa kalamurekeletut esimerkiksi tillillä maustetun kermaviilin ja perunasoseen kanssa.
Vinkki: Voit paistaa taikinasta pikkulettuja myös tavallisella paistinpannulla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
50
210
2,3 g
1,1 g
2,1 g
0,6 g
—
5,1 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus valkopippuria ,
margariinia tai rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli