Kypsennä kalapuikot ja kukkakaaliwingsit leivinpaperoidulla pellillä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Kokoa lautasille pastaa, kalapuikkoja ja wingsejä. Tarjoa sitruunalla maustetun kermaviilin tai ketsupin tai sriracha-kastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
344
1439
12,0 g
5,5 g
41,8 g
2,0 g
2,3 g
15,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (1 ps) kukkakaaliwingsejä,
2 rkl hienonnettua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli