Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalapuikkopasta ja kukkakaaliwingsit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Kokkaa nopea arkipasta uunissa kypsennetyistä kalapuikoista ja kukkakaaliwingseistä sekä runsaasti kuitua sisältävästä kaura-porkkanapastasta.

Ainekset

200 g
(1 pkt) kalapuikkoja (pakaste)
400 g
(1 ps) kukkakaaliwingsejä
200 g
(1/2 ps) kaura-porkkanapastaa

Lisäksi

200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä kalapuikot ja kukkakaaliwingsit leivinpaperoidulla pellillä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

200 g
(1 pkt) kalapuikkoja (pakaste)
400 g
(1 ps) kukkakaaliwingsejä
2

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

200 g
(1/2 ps) kaura-porkkanapastaa
3

Kokoa lautasille pastaa, kalapuikkoja ja wingsejä. Tarjoa sitruunalla maustetun kermaviilin tai ketsupin tai sriracha-kastikkeen kanssa.

2 rkl
hienonnettua tilliä
1 rkl
sitruunamehua
200 g
(1 prk) kermaviiliä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 31.10.2019
|
Muokattu: 9.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

344

1439

12,0 g

5,5 g

41,8 g

2,0 g

2,3 g

15,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

400 g (1 ps) kukkakaaliwingsejä,

2 rkl hienonnettua tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli