Kalapuikkopasta ja kukkakaaliwingsit

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min (josta 5 min aktiivista)

Kokkaa nopea arkipasta uunissa kypsennetyistä kalapuikoista ja kukkakaaliwingseistä sekä runsaasti kuitua sisältävästä kaura-porkkanapastasta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 g(1 pkt) kalapuikkoja (pakaste)
400 g(1 ps) kukkakaaliwingsejä
200 g(1/2 ps) kaura-porkkanapastaa

Lisäksi

200 g(1 prk) kermaviiliä
1 rklsitruunamehua
2 rklhienonnettua tilliä

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Kypsennä kalapuikot ja kukkakaaliwingsit leivinpaperoidulla pellillä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    200 g(1 pkt) kalapuikkoja (pakaste)
    400 g(1 ps) kukkakaaliwingsejä
  2. 2

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

    MääräAinesosa
    200 g(1/2 ps) kaura-porkkanapastaa
  3. 3

    Sekoita kermaviilin joukkoon sitruunamehu ja hienonnettu tilli. Kokoa lautasille pastaa, kalapuikkoja ja wingsejä. Tarjoa kermaviilikastikkeen ja halutessasi ketsupin tai sriracha-kastikkeen kanssa.

    MääräAinesosa
    2 rklhienonnettua tilliä
    1 rklsitruunamehua
    200 g(1 prk) kermaviiliä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 400 g (1 ps) kukkakaaliwingsejä, 2 rkl hienonnettua tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
22.11.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä