Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileet suupaloiksi. Kääntele palat ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.
Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.
Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Nostele lisukkeet ja kalapalat maissitortillakuppeihin ja valuta päälle salsakastiketta ja ranskankermaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
120
502
2,4 g
0,5 g
15,4 g
0,1 g
0,6 g
9,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria,
Öljyä,
Avokadoa,
Tomaattia,
Jäävuorisalaattia,
Salsakastiketta,
Ranskankermaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli