Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileet suupaloiksi. Kääntele palat ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.
Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.
Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Nostele lisukkeet ja kalapalat maissitortillakuppeihin ja valuta päälle salsakastiketta ja ranskankermaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
502
120
2,4 g
0,5 g
15,4 g
0,1 g
0,6 g
9,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria,
Öljyä,
Avokadoa,
Tomaattia,
Jäävuorisalaattia,
Salsakastiketta,
Ranskankermaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli