Trendikkäät kalatacot syödään tortillakupeista. Annosta höystää avokado, salaatti ja tomaatti sekä kastikkeet.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(145 g) maissitortillakuppeja (santa maria)

Täyte

1 kpl(400 g) pakasteseitifileetä
4 rklvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
rouhittua valkopippuria
2 kplkananmunaa
2 dlkuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
öljyä

Lisukkeeksi

avokadoa
tomaattia
jäävuorisalaattia
salsakastiketta
ranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileet suupaloiksi. Kääntele palat ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.

    Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.

    Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Nostele lisukkeet ja kalapalat maissitortillakuppeihin ja valuta päälle salsakastiketta ja ranskankermaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Suolaa, Rouhittua valkopippuria, Öljyä, Avokadoa, Tomaattia, Jäävuorisalaattia, Salsakastiketta, Ranskankermaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä