Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva, sokeri, suola ja jauhot hyvin vaivaten. Anna taikinan olla lämpimässä noin ½ tuntia ja lisää oliiviöljy. Jauhota leivinpöytä hyvin ja alusta siinä taikinaa kunnes se on sileä ja kimmoisa pallo. Kaada puhdistettuun taikinakulhoon hiukan öljyä ja pyöräytä taikinapallo tasaisesti öljyssä. Jaa taikina 10-12 palaan, pyörittele ne palloiksi ja anna nousta leivinpaperin päällä uunipellillä vielä kaksinkertaisiksi. Painele palat litteiksi ja paista 250 asteessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Peittele valmiit leivät leivinliinalla.Leikkaa pitaleivät auki toiselta puolelta. Jaa taskuihin lihaa, pekonia, salaattia, tomaattia ja majoneesia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri voipaperiin.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.