Kana-herkkusienisalaatti

Täyttävä kanasalaatti saa makunsa parmesaanista, ranskankermasta, anjoviksesta ja worcesterkastikkeesta tehdystä salaatinkastikkeesta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 - 3 kplbroilerin rintafileetä
100 gtuoreita herkkusieniä

Marinadi:

1/2 dlöljyä
2 1/2 rklvalkoviinietikkaa
1 rklsoijakastiketta
1 rklhunajaa
1/2 dlsilputtua tuoretta persiljaa

Lisäksi:

1 kplkerä jäävuorisalaattia
1 dlparmesaanijuustoraastetta
1 dlranskankermaa
2 rklvettä
4 kplanjovisfileetä
1 kplvalkosipulinkynsi
2 kplworcesterkastiketta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään marinadin ainekset. Kaada 2/3 marinointiliemestä kanojen päälle kulhoon ja anna marinoitua jääkaapissa mielellään yön yli. Suikaloi herkkusienet ja pane ne kulhoon. Kaada päälle loput marinadista. Valuta kanat ja paista pannulla kypsäksi molemmin puolin.Pieni salaattiainekset kulhoon ja sekoita keskenään ranskankerma, vesi, pienityt anjovisfileet, silputtu valkosipuli ja worcesterkastike. Sekoita kastike salaattien sekaan ja lisää juustoraaste. Pane sekaan suupaloiksi leikatut broileripalat, valutetut herkkusieniviipaleet ja sekoita nopeasti ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä