Paloittele leikkeet ja ruskista ne kattilan pohjalla öljyssä. Lisää kuoritut ja paloitellut porkkanat, mausteet sekä vehnäjauhot ja anna hetki kypsyä. Kaada päälle paseerattu tomaatti ja kookosmaito. Huuhtele purkit vedellä ja kaada huuhteluliemi keittoon. Lisää loppu vesi, liemikuutiot ja chilitahna. Paloittele parsakaali ja lisää kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää maissit ja anna keiton kiehahtaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
432
1806
25,3 g
8,0 g
20,0 g
4,8 g
3,8 g
29,3 g
4,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Currya,
0,5 tl Kurkumaa,
6 dl Vettä,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli