Paloittele leikkeet ja ruskista ne kattilan pohjalla öljyssä. Lisää kuoritut ja paloitellut porkkanat, mausteet sekä vehnäjauhot ja anna hetki kypsyä. Kaada päälle paseerattu tomaatti, kookosmaito. Huuhtele purkit vedellä. ja kaada huuhteluliemi keittoon. Lisää loppu vesi, liemikuutiot ja chilitahna. Paloittele parsakaali ja lisää kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää maissit ja anna keiton kiehahtaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1806
432
25,3 g
8,0 g
20,0 g
4,8 g
3,8 g
29,3 g
4,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Currya,
0,5 tl Kurkumaa,
6 dl Vettä,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli