Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kana-salaattipitaleivät

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kokoa mehevät salaattitäytteiset pitaleivät intialaiseen henkeen. Halkaise pitaleivät ja täytä ne lämmittävän mausteisella butter chicken -kastikkeella, raikkailla kasviksilla ja jogurttinokareilla.

Ainekset

250 g
(1 rs) miniluumutomaatteja
100 g
(1 ps) jääsalaattia
1 kpl
pieni punasipuli
2 kpl
pitaleipää
210 g
(1 tlk) kanalastuja intialaistyyppisessä kastikkeessa (säilyke)
1 dl
paksua jogurttia esim. turkkilaista
(korianteria)
(cashewpähkinöitä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele tomaatit ja salaatti. Puolita tomaatit. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.

250 g
(1 rs) miniluumutomaatteja
100 g
(1 ps) jääsalaattia
1 kpl
pieni punasipuli
2

Lämmitä pitaleivät mikrossa tai pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kastike mikrossa syvällä lautasella tai liedellä kattilassa.

2 kpl
pitaleipää
210 g
(1 tlk) kanalastuja intialaistyyppisessä kastikkeessa (säilyke)
3

Halkaise pitaleivät. Levitä puolikkaille leiville kastiketta ja asettele päälle salaatit, tomaatit, punasipulit ja jogurttinokareet. Halutessasi viimeistele korianterilla ja cashewpähkinöillä.

1 dl
paksua jogurttia esim. turkkilaista
(korianteria)
(cashewpähkinöitä)
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 31.1.2023
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

397

1661

21,0 g

7,0 g

28,5 g

9,0 g

4,0 g

22,0 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(korianteria),

(cashewpähkinöitä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli