Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kanapihvit ja vuohenjuustovaahto

Kanapihvit ja vuohenjuustovaahto

timer-icon45 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Broilerin rintafileestä syntyy juhlava annos, kun tarjoat sen herkullisen vuohenjuustovaahdon kanssa. Sekä pihvit että vaahto valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoa lisäksi esimerkiksi kurpitsarisottoa tai uunijuureksia.

Ainekset

600 g
(1 rs, 4 kpl) broilerin rintafileetä
2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Vuohenjuustovaahto

140 g
(1 rs) levitettävää vuohenjuustoa (Soignon)
1/2 dl
kuohukermaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Ota kana ja juusto huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanlaittoa. Vaahdota juusto kerman kanssa. Mausta vaahto pippurilla ja siirrä se jääkaappiin.

600 g
(1 rs, 4 kpl) broilerin rintafileetä
140 g
(1 rs) levitettävää vuohenjuustoa (Soignon)
1/2 dl
kuohukermaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
2

Kuumenna öljy pannulla ja paista pihvit kypsiksi, 10–15 minuuttia välillä kääntäen. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos ohennat pihvejä nuijimalla, paista ne parissa erässä, lyhennä paistoaikaa ja peitä valmiit pihvit foliolla.

2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Tarjoa pihvit juustovaahdon ja esimerkiksi kurpitsarisoton kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)

Lisää aiheesta

Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 15.9.2022
Muokattu: 15.9.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

409

1713

30,3 g

12,0 g

3,8 g

2,5 g

31,3 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ripaus mustapippuria rouhittuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli