Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, ja säästä noin 2 dl keitinvettä kastikkeeseen. Käsittele sienet ja sipulit pastan kiehuessa.
Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipuli. Kuullota sieniä ja sipulia pannulla, kunnes sienistä on neste haihtunut ja sienet ovat saaneet väriä. Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu. Raasta juusto. Sekoita sieniseos ja juusto valutetun pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvesi sekä sitruunan mehu ja kuori, ja sekoita ainekset nostellen.
Mausta kantarellipasta suolalla ja pippurilla, viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
564
2363
21,0 g
4,3 g
69,8 g
2,8 g
8,0 g
18,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 - 2 dl pastan keitinvettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli