Karamellisoidut uunisipulit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karamellisoidut uunisipulit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Sipulit paahdetaan ja karamellisoidaan uunissa pehmeiksi. Ne sopivat erityisen hyvin hampurilaisten väliin tai liharuokien lisäkkeeksi.

Ainekset

500 g
Pienikokoisia sipuleita
2 rkl
Hunajaa
2 rkl
Voita
2 rkl
Vettä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 tl
Kuivattua timjamia
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipulit ja siirrä uunivuokaan. Kiehauta loput ainekset kastikkeeksi ja valuta sipuleiden päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan tai kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lusikoi lientä muutaman kerran sipuleiden päälle paiston aikana.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

342

82

4,0 g

2,5 g

9,3 g

9,3 g

1,5 g

1,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Vettä,

1 tl Kuivattua timjamia,

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli