Kasslerpihvit ja yrttikastike | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasslerpihvit ja yrttikastike

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

700 g
Marinoituja kasslerpihvejä

yrttikastike:

1 kpl
Kermaviiliä
1 dl
Yrttejä (esim. rucolaa, basilikaa, ruohosipulia)
1/2 dl
Sokeria
Suolaa
2 tl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillaamista. Sekoita kastike kermaviilistä, yrteistä, sokerista, suolasta ja sitruunanmehusta. Siirrä jääkaappiin odottamaan. Pyyhi marinadi pois lihan pinnalta ja grillaa molemmin puolin n. 4 minuuttia. Tarjoile kasslerpihvit yrttikastikkeen, salaatin ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.