Koverra kaalista kanta pois ja laita kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Kun uloimmat kaalinlehdet ovat pehmenneet, nosta kaali keitinvedestä pois. Ota suurimmat kaalinlehdet varovasti irrotellen työpöydälle. Hienonna loppu kaali täytteeseen. Keitä ohrasuurimot kasvisliemessä kypsäksi. Kuullota hienonnettu sipuli pannulla, lisää porkkana ja kesäkurpitsakuutiot sekä hienonnettu kaalin sisus. Mausta seos ja lisää kypsien ohrasuurimoiden joukkoon. Asettele kaalinlehdet työpöydälle limittäin, noin 30 cm:n pituiseksi levyksi. Nostele täyte lehdille niin, että saat käännettyä kääryleen päät täytteen päälle. Kääri rullaksi. Paloittele rasva vuoan pohjalle ja paista käärylettä 175-asteisessa uunissa noin reilun tunnin ajan. Kun kääryle on paistunut puolet ajasta, voitele sitä vuokaan valuneella rasvalla ja valele pinta siirapilla. Tarjoile kääryle perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.0805
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.