Kypsennä makkarat toisessa ja kasvikset toisessa paistinpannussa. Makkarat eivät tarvitse rasvaa. Viillä niiden pintaan vain viiltoja vieri viereen, mikä nopeuttaa kypsymistä. Harjaa juurekset hyvin ja kuori ne vain, jos kuori on kova. Halkaise kasvikset pitkittäin lohkoiksi niin, että jätät hiukan varttakin mukaan punajuurista ja sipuleista.Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.
Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.