Kasvis-ryynimakkara | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kasvis-ryynimakkara resepti

Kasvis-ryynimakkara

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 - 6 kpl
Ryynimakkaraa tai 8 braatvurstia
2 - 3 kpl
Porkkanaa
2 - 3 kpl
Perunaa
2 - 3 kpl
Punajuurta
2 - 3 kpl
Naurista
2 - 3 kpl
Pientä sipulia varsineen
Suolaa ja fariinisokeria
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippurirouhetta
Rypsiöljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kypsennä makkarat toisessa ja kasvikset toisessa paistinpannussa. Makkarat eivät tarvitse rasvaa. Viillä niiden pintaan vain viiltoja vieri viereen, mikä nopeuttaa kypsymistä. Harjaa juurekset hyvin ja kuori ne vain, jos kuori on kova. Halkaise kasvikset pitkittäin lohkoiksi niin, että jätät hiukan varttakin mukaan punajuurista ja sipuleista.Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.

2

Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.

Rypsiöljyä paistamiseen
Mustapippurirouhetta
Suolaa ja fariinisokeria
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.