Kasvis-ryynimakkara

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 - 6 kplryynimakkaraa tai 8 braatvurstia
2 - 3 kplporkkanaa
2 - 3 kplperunaa
2 - 3 kplpunajuurta
2 - 3 kplnaurista
2 - 3 kplpientä sipulia varsineen
suolaa ja fariinisokeria
2 - 4 kplvalkosipulinkynttä
mustapippurirouhetta
rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä makkarat toisessa ja kasvikset toisessa paistinpannussa. Makkarat eivät tarvitse rasvaa. Viillä niiden pintaan vain viiltoja vieri viereen, mikä nopeuttaa kypsymistä. Harjaa juurekset hyvin ja kuori ne vain, jos kuori on kova. Halkaise kasvikset pitkittäin lohkoiksi niin, että jätät hiukan varttakin mukaan punajuurista ja sipuleista.Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.

  2. 2

    Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.

    MääräAinesosa
    rypsiöljyä paistamiseen
    mustapippurirouhetta
    suolaa ja fariinisokeria
    2 - 4 kplvalkosipulinkynttä

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä