Kasvis-tofupannu - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvis-tofupannu

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

270 g
Tofua

TOFUN MARINADI:

1/2 dl
Öljyä
1 rkl
Tomaattisosetta
1/2 dl
Soijakastiketta
2 tl
Hunajaa
Mustapippuria
1/2 tl
Yrttimaustetta
2 kpl
Valkosipulin kynttä

KASVISPANNU:

2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Kesäkurpitsa (n. 300 g)
300 g
Parsakaalia
2 kpl
Paprikaa
1 dl
Vettä
2 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Mustapippuria
1 dl
Pähkinöitä rouhittuna

Näin teet

1

Paloittele tofu ja siirrä se kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paloitellun tofun pinnalle. Marinoi tofua vähintään kaksi tuntia. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja parsakaali. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasvikset pannulla. Valuta marinadi pois tofusta. Paista tofu toisella pannulla rapeaksi. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää joukkoon mausteet ja vesi. Lisää tofu ja pähkinät kasvisten sekaan, kun kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 23.10.2019