Kasvis-tofupannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
270 gtofua

Tofun marinadi:

1/2 dlöljyä
1 rkltomaattisosetta
1/2 dlsoijakastiketta
2 tlhunajaa
mustapippuria
1/2 tlyrttimaustetta
2 kplvalkosipulin kynttä

Kasvispannu:

2 kplsipulia
2 kplvalkosipulin kynttä
1 kplkesäkurpitsa (n. 300 g)
300 gparsakaalia
2 kplpaprikaa
1 dlvettä
2 rklsoijakastiketta
1/2 tlmustapippuria
1 dlpähkinöitä rouhittuna

Valmistus

  1. 1

    Paloittele tofu ja siirrä se kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paloitellun tofun pinnalle. Marinoi tofua vähintään kaksi tuntia. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja parsakaali. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasvikset pannulla. Valuta marinadi pois tofusta. Paista tofu toisella pannulla rapeaksi. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää joukkoon mausteet ja vesi. Lisää tofu ja pähkinät kasvisten sekaan, kun kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025