Kasvisbolognese

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
pala purjoa
300 gkesäkurpitsaa
1 kplsäilyketomaatteja
1 rkltomaattisosetta
200 gherkkusieniä
1 - 2 kplvalkosipulin kynttä
1 tlsuolaa
1 tlyrttisekoitusta
cayennenpippuria

Valmistus

  1. 1

    Pese, kuori ja suikaloi kasvikset. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvikset miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon säilyketomaatit, tomaattisose, paloitellut sienet ja mausteet. Hauduta, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Keitä spagetti ja tarjoile kasviskastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025