Kasvisbolognese | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvisbolognese

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
Pala purjoa
300 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Säilyketomaatteja
1 rkl
Tomaattisosetta
200 g
Herkkusieniä
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Suolaa
1 tl
Yrttisekoitusta
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja suikaloi kasvikset. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvikset miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon säilyketomaatit, tomaattisose, paloitellut sienet ja mausteet. Hauduta, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Keitä spagetti ja tarjoile kasviskastikkeen kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.