Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä.
Raasta joukkoon inkivääri. Lisää pannulle mausteet, kookosmaito ja vesi. Kiehauta ja lisää kukkakaalit ja porkkanat. Keitä 6–7 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat napakan kypsiä.
Mausta suolalla. Sekoita joukkoon pinaatinlehdet. Tarjoa esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
427
102
9,0 g
5,0 g
3,0 g
3,0 g
2,0 g
1,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 cm Pala tuoretta inkivääriä,
1,5 tl Juustokuminaa,
1 tl Kurkumaa,
1 tl Sinapinsiemeniä,
2 dl Vettä,
Suolaa,
25 g Tuoretta pinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli