Kasviscurry | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kasviscurry

Kasviscurry

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kasviscurry tuo lautaselle väriä, tuoksua ja ennen kaikkea makua, kasviksia ja mausteita. Tarjoa kasviscurry esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

Ainekset

200 g
Kukkakaalia
2 kpl
Isoa porkkanaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
2 cm
Pala tuoretta inkivääriä
1 1/2 tl
Juustokuminaa
1 tl
Kurkumaa
1 tl
Sinapinsiemeniä
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
2 dl
Vettä
Suolaa
25 g
Tuoretta pinaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä.

200 g
Kukkakaalia
2 kpl
Isoa porkkanaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
2

Raasta joukkoon inkivääri. Lisää pannulle mausteet, kookosmaito ja vesi. Kiehauta ja lisää kukkakaalit ja porkkanat. Keitä 6–7 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat napakan kypsiä.

2 cm
Pala tuoretta inkivääriä
1 1/2 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sinapinsiemeniä
1 tl
Kurkumaa
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
2 dl
Vettä
3

Mausta suolalla. Sekoita joukkoon pinaatinlehdet. Tarjoa esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kera.

Suolaa
25 g
Tuoretta pinaattia
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

427

102

9,0 g

5,0 g

3,0 g

3,0 g

2,0 g

1,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 cm Pala tuoretta inkivääriä,

1,5 tl Juustokuminaa,

1 tl Kurkumaa,

1 tl Sinapinsiemeniä,

2 dl Vettä,

Suolaa,

25 g Tuoretta pinaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli