Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä.
Raasta joukkoon inkivääri. Lisää pannulle mausteet, kookosmaito ja vesi. Kiehauta ja lisää kukkakaalit ja porkkanat. Keitä 6–7 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat napakan kypsiä.
Mausta suolalla. Sekoita joukkoon pinaatinlehdet. Tarjoa esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
102
427
9,0 g
5,0 g
3,0 g
3,0 g
2,0 g
1,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 cm Pala tuoretta inkivääriä,
1,5 tl Juustokuminaa,
1 tl Kurkumaa,
1 tl Sinapinsiemeniä,
2 dl Vettä,
Suolaa,
25 g Tuoretta pinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli