Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvisgumbo

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Jalapenochili
4 kpl
Kiinteämaltoista perunaa tai vastaava määrä bataattia
3 kpl
Tomaattia
2 kpl
Maissintähkää (pakaste-, säilyke- tai tuore)
425 g
Valkoisia papuja tomaattiliemessä
1/2 dl
Chilikastiketta
1 rkl
Sokeria tai hunajaa
1 dl
Vettä
2 tl
Suolaa
1 rkl
Tuoretta oreganoa silputtuna
2 rkl
(tuoretta korianteria silputtuna)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja murskaa valkosipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja paloittele pieneksi. Kuori perunat tai bataatit ja paloittele ne kookkaiksi kuutioiksi. Paloittele tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa maissintähkät kolmeen osaan. Sekoita keskenään valkosipuli- ja chilisilppu, pavut, chilikastike, sokeri, vesi, suola ja silputut yrtit.Pane uunivuoan pohjalle kasvispalat ja kaada päälle papuseos. Pane vuoka uuniin ja anna hautua 200 asteessa kunnes perunapalat ovat pehmenneet eli noin ½ tunnin ajan. Tarjoile gumboa esimerkiksi keveiden keitettyjen lihapyöryköiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.