Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasviskuskus

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kuskus valmistuu nopeasti ja helposti. Kasviskuskus saa makunsa mm. pannukasviksista, sitruunasta ja hienonnetuista yrteistä. Pakastekasviksia ei tarvitse sulattaa ennen ruoanvalmistusta.

Ainekset

3 dl
Kuskusia
3 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(450 g) ruokaisia pannukasviksia (pakaste)
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sitruunan mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta kasvisliemi ja sekoita siihen kuskussuurimot, peitä kannella. Anna vetäytyä 5 minuuttia. Kuullota pannulla öljyssä pakastekasviksia noin 6 minuuttia välillä sekoittaen. Sekoita kuskussuurimot haarukalla irtonaisiksi ja sekoita kasvisten joukkoon. Ota pannu syrjään. Sekoita joukkoon öljy, sitruunamehu, mausteet ja yrtit.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

280

1174

8,8 g

1,3 g

42,8 g

1,0 g

2,3 g

6,3 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 dl Vettä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli