Kasviskuskus

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Kuskus valmistuu nopeasti ja helposti. Kasviskuskus saa makunsa mm. pannukasviksista, sitruunasta ja hienonnetuista yrteistä. Pakastekasviksia ei tarvitse sulattaa ennen ruoanvalmistusta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlkuskusia
3 dlvettä
1 kplkasvisliemikuutio
1 kpl(450 g) ruokaisia pannukasviksia (pakaste)
2 rkloliiviöljyä
1 kplsitruunan mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dlhienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta kasvisliemi ja sekoita siihen kuskussuurimot, peitä kannella. Anna vetäytyä 5 minuuttia. Kuullota pannulla öljyssä pakastekasviksia noin 6 minuuttia välillä sekoittaen. Sekoita kuskussuurimot haarukalla irtonaisiksi ja sekoita kasvisten joukkoon. Ota pannu syrjään. Sekoita joukkoon öljy, sitruunamehu, mausteet ja yrtit.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 3 dl Vettä, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025