Kasvispannukakku

Kasvispannukakkuun tulee pinaattia, kesäkurpitsaa, parsakaalia ja juustoraastetta. Paista uunissa puoli tuntia.

Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
2 kplmunaa
8 dlmaitoa
4 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
1 kplvalkosipulinkynsi
50 gvoita
50 gpakastepinaattia
1/2 kplkesäkurpitsaa
300 gparsakaali
1 dlemmentaljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon, lisää puolet maidosta ja kaikki jauhot sekä suola ja puristettu valkosipuli. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit ja sulata pinaatti. Lisää taikinaan pinaatti, juustoraaste ja puolet sulatetusta rasvasta. Voitele laakea uunivuoka lopulla rasvalla. Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle kasvikset. Paista noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa annospaloiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä