Kasvispyttipannu | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvispyttipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
6 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
(100 g) palsternakka
2 kpl
(200 g) punajuurta
150 g
Lanttua
2 dl
Vettä
Mustapippuria
Persiljaa
4 kpl
Munaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Hienonna sipuli. Kuutioi perunat, palsternakka, punajuuri ja lanttu. Kuullota kypsentämättömät kasvikset öljyssä pannulla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä kypsäksi. Lisää kypsät perunakuutiot ja mausta suolalla, mustapippurilla ja persiljalla. Paista pannulla 1 kananmuna jokaiseen annokseen tai tarjoile smetanan kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.