Kasvisriisi ja mausteiset katkaravut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvisriisi ja mausteiset katkaravut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Mietoa currytahnaa
2 dl
Riisiä
150 g
Pakastettua pinaattia
6 dl
Vettä
1 tl
Suolaa

lisäksi:

200 g
Katkarapuja
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 rkl
Sitruunamehua
Persiljaa tai korianteria halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita ja paprikoita hetki. Lisää currytahna ja riisit. Kuullota hetki käännellen. Lisää valutettu pinaatti, vesi ja suola. Hauduta, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Valuta sulaneet katkaravut hyvin, sekoita joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja sitruunamehu. Lisää katkaravut riisin joukkoon ja tarjoile. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla tai korianterilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.