Kasvisriisi ja mausteiset katkaravut

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplpunainen paprika
1 kplkeltainen paprika
1 kplvihreä paprika
2 rklöljyä
1 rklmietoa currytahnaa
2 dlriisiä
150 gpakastettua pinaattia
6 dlvettä
1 tlsuolaa

Lisäksi:

200 gkatkarapuja
1 kplvalkosipulin kynsi
2 rklsitruunamehua
persiljaa tai korianteria halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita ja paprikoita hetki. Lisää currytahna ja riisit. Kuullota hetki käännellen. Lisää valutettu pinaatti, vesi ja suola. Hauduta, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Valuta sulaneet katkaravut hyvin, sekoita joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja sitruunamehu. Lisää katkaravut riisin joukkoon ja tarjoile. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla tai korianterilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025