Kasvistäytteiset paprikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvistäytteiset paprikat

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 - 6 kpl
Paprikaa
1 rkl
Öljyä
Suolaa ja valkopippuria

täyte:

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Iso sipuli
1 kpl
Munakoiso
1 kpl
Varsiselleriä
1 kpl
Maustepaprikaa
1 kpl
(400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Sitruunapippuria
Hunajaa
Aromisuolaa
Yrttiseosmaustetta, esim. provencen yrtit

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa paprikoista "lakit" ja poista siemenet. Voitele sisus öljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla.Hauduta paistinpannussa öljyssä silputut kasvikset, myös paprikoiden lakit, pehmeiksi. Lisää säilötyt pavut ja mausta hyvin.Täytä paprikat ja kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla 3-4 minuuttia. Käännä paprikoita välillä ellei alusta pyöri.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.