Katkarapukimara papaijasta
Ainekset
150 g
Pakastekatkarapuja
3 kpl
Anjovisfileetä
15 kpl
Mustia kivettömiä oliiveita
1/2 dl
Silputtua tilliä
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä halutessasi
1 dl
Kevytmajoneesia
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
2 rkl
Sitruunamehua
LISÄKSI
2 kpl
Kypsää papaijaa
Näin teet
1
Sulata katkaravut. Keita kananmunat kypsiksi (8 minuuttia siitä, kun vesi alkaa kiehua) ja jäähdytä ne. Pieni anojovisfileet,oliivit ja kananmunat. Sekoita majoneesiin mausteet ja sitruunanmehu. Lisää muut aineet varovasti sekoittaen.Puolita papaijat, poista siemenet ja lusikoi täytettä puolikkaille.
Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 15.11.2018