Katkarapukimara papaijasta | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapukimara papaijasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
Pakastekatkarapuja
3 kpl
Anjovisfileetä
15 kpl
Mustia kivettömiä oliiveita
1/2 dl
Silputtua tilliä
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä halutessasi
1 dl
Kevytmajoneesia
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
2 rkl
Sitruunamehua

lisäksi

2 kpl
Kypsää papaijaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata katkaravut. Keita kananmunat kypsiksi (8 minuuttia siitä, kun vesi alkaa kiehua) ja jäähdytä ne. Pieni anojovisfileet,oliivit ja kananmunat. Sekoita majoneesiin mausteet ja sitruunanmehu. Lisää muut aineet varovasti sekoittaen.Puolita papaijat, poista siemenet ja lusikoi täytettä puolikkaille.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.