Katkarapupihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapupihvit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

200 g
Katkarapuja
400 g
Lohta fileenä
2 kpl
Keltuaista
1 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Tilliä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta katkaravut. Poista lohesta nahka ja ruodot. Soseuta monitoimikoneessa katkaravut, lohi ja kananmunat. Lisää sitruunanmehu, tilli, suola ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Paista pihvit pannulla molemmin puolin noin 3 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.