Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa

Nappaa talteen!
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 kpl | paprika |
| 1 - 2 kpl | tuoreta chiliä |
| 400 g | tomaattimursketta |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | korianteria jauhettuna |
| 1 - 2 tl | sokeria |
| 400 g | valkoisia papuja |
| 450 g | katkarapuja |
| puolikkaan sitruunan mehu |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli kattilan pohjalle öljyyn. Hauduta se ruskistamatta pehmeäksi. Poista paprikasta jachileistä kanta ja siemenet. Tarkista chilin tulisuus. Kuutioi malto sipulien sekaan. Lisää tomaattimurske.Sekoita ja mausta, keitä seosta 5-10 minuuttia. Lisää pavut. Kiehauta. Sekoita joukkoon katkaravut. Puserra joukkoon sitruunamehua.Tarjoa lisänä pehmeää tortillaa, tacoja tai keitettyä riisiä.
Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 kpl | paprika |
| 1 - 2 kpl | tuoreta chiliä |
| 400 g | tomaattimursketta |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | korianteria jauhettuna |
| 1 - 2 tl | sokeria |
| 400 g | valkoisia papuja |
| 450 g | katkarapuja |
| puolikkaan sitruunan mehu |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli kattilan pohjalle öljyyn. Hauduta se ruskistamatta pehmeäksi. Poista paprikasta jachileistä kanta ja siemenet. Tarkista chilin tulisuus. Kuutioi malto sipulien sekaan. Lisää tomaattimurske.Sekoita ja mausta, keitä seosta 5-10 minuuttia. Lisää pavut. Kiehauta. Sekoita joukkoon katkaravut. Puserra joukkoon sitruunamehua.Tarjoa lisänä pehmeää tortillaa, tacoja tai keitettyä riisiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























