Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Iso sipuli
1 kpl
Paprika
1 - 2 kpl
Tuoreta chiliä
400 g
Tomaattimursketta
1/2 tl
Sitruunapippuria
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Korianteria jauhettuna
1 - 2 tl
Sokeria
400 g
Valkoisia papuja
450 g
Katkarapuja
Puolikkaan sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli kattilan pohjalle öljyyn. Hauduta se ruskistamatta pehmeäksi. Poista paprikasta jachileistä kanta ja siemenet. Tarkista chilin tulisuus. Kuutioi malto sipulien sekaan. Lisää tomaattimurske.Sekoita ja mausta, keitä seosta 5-10 minuuttia. Lisää pavut. Kiehauta. Sekoita joukkoon katkaravut. Puserra joukkoon sitruunamehua.Tarjoa lisänä pehmeää tortillaa, tacoja tai keitettyä riisiä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.