Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 rklöljyä
1 kpliso sipuli
1 kplpaprika
1 - 2 kpltuoreta chiliä
400 gtomaattimursketta
1/2 tlsitruunapippuria
1/2 tlsuolaa
1/4 tlkorianteria jauhettuna
1 - 2 tlsokeria
400 gvalkoisia papuja
450 gkatkarapuja
puolikkaan sitruunan mehu

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli kattilan pohjalle öljyyn. Hauduta se ruskistamatta pehmeäksi. Poista paprikasta jachileistä kanta ja siemenet. Tarkista chilin tulisuus. Kuutioi malto sipulien sekaan. Lisää tomaattimurske.Sekoita ja mausta, keitä seosta 5-10 minuuttia. Lisää pavut. Kiehauta. Sekoita joukkoon katkaravut. Puserra joukkoon sitruunamehua.Tarjoa lisänä pehmeää tortillaa, tacoja tai keitettyä riisiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä