Keltainen makkarakeitto

Nappaa talteen!
| 2 kpl | porkkanaa |
| 300 g | lanttua |
| 200 g | palsternakkaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 tl | currya |
| 1/2 tl | mietoa chilirouhetta |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 300 g | nakkeja tai siskonmakkaroita |
| 1 kpl | (200 g) pakastemaissia |
| nokare sulatejuustoa | |
| koristeeksi persiljaa |
- 1.
Kuori ja paloittele porkkanat, lanttu ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota hetki pannulla. Lisää muut kasvikset ja mausteet ja kääntele vielä hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot ja anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Puristele makkarat keittoon ja lisää maissit ja nokare juustoa. Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.
Keltainen makkarakeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | porkkanaa |
| 300 g | lanttua |
| 200 g | palsternakkaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 tl | currya |
| 1/2 tl | mietoa chilirouhetta |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 300 g | nakkeja tai siskonmakkaroita |
| 1 kpl | (200 g) pakastemaissia |
| nokare sulatejuustoa | |
| koristeeksi persiljaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele porkkanat, lanttu ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota hetki pannulla. Lisää muut kasvikset ja mausteet ja kääntele vielä hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot ja anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Puristele makkarat keittoon ja lisää maissit ja nokare juustoa. Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























