Keltainen makkarakeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplporkkanaa
300 glanttua
200 gpalsternakkaa
1 kplsipuli
2 rklöljyä
2 tlcurrya
1/2 tlmietoa chilirouhetta
1 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
300 gnakkeja tai siskonmakkaroita
1 kpl(200 g) pakastemaissia
nokare sulatejuustoa
koristeeksi persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele porkkanat, lanttu ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota hetki pannulla. Lisää muut kasvikset ja mausteet ja kääntele vielä hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot ja anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Puristele makkarat keittoon ja lisää maissit ja nokare juustoa. Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä