Keltainen makkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltainen makkarakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
300 g
Lanttua
200 g
Palsternakkaa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
2 tl
Currya
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
300 g
Nakkeja tai siskonmakkaroita
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
Nokare sulatejuustoa
Koristeeksi persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkanat, lanttu ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota hetki pannulla. Lisää muut kasvikset ja mausteet ja kääntele vielä hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot ja anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Puristele makkarat keittoon ja lisää maissit ja nokare juustoa. Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.