Keltajuuri-mandariinisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keltajuuri-mandariinisalaatti

???
Annokset
4
Keitetyistä juureksista syntyy raikas sitruksinen salaatti.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Keltajuurta
1 kpl
Iso porkkanaa
2 kpl
Mandariinia
1 kpl
Punasipuli

APPELSIINIKASTIKE

2 rkl
Appelsiinimehua
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Timjamia

Näin teet

1

Keitä keltajuuret ja porkkana kuorineen kokonaisina kypsäksi. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele juurekset. Kuori mandariinit veitsellä ja viipaloi. Kuori ja viipaloi punasipuli.

Sekoita kastikkeen ainekset. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon ja anna maustua hetki.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g46 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa4 g14 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj370 1480
Energiaa kcal88 352

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Timjamia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g46 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa4 g14 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj370 1480
Energiaa kcal88 352

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Timjamia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.