Keltajuuri-mandariinisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltajuuri-mandariinisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Keitetyistä juureksista syntyy raikas sitruksinen salaatti.

Ainekset

2 kpl
Keltajuurta
1 kpl
Iso porkkanaa
2 kpl
Mandariinia
1 kpl
Punasipuli

appelsiinikastike

2 rkl
Appelsiinimehua
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä keltajuuret ja porkkana kuorineen kokonaisina kypsäksi. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele juurekset. Kuori mandariinit veitsellä ja viipaloi. Kuori ja viipaloi punasipuli.

Sekoita kastikkeen ainekset. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon ja anna maustua hetki.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

370

88

3,5 g

0,5 g

11,5 g

11,5 g

2,3 g

0,8 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli