Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keltajuuri-mandariinisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Keitetyistä juureksista syntyy raikas sitruksinen salaatti.

Ainekset

2 kpl
Keltajuurta
1 kpl
Iso porkkanaa
2 kpl
Mandariinia
1 kpl
Punasipuli

Appelsiinikastike

2 rkl
Appelsiinimehua
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä keltajuuret ja porkkana kuorineen kokonaisina kypsäksi. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele juurekset. Kuori mandariinit veitsellä ja viipaloi. Kuori ja viipaloi punasipuli.

Sekoita kastikkeen ainekset. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon ja anna maustua hetki.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

88

370

3,5 g

0,5 g

11,5 g

11,5 g

2,3 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli