Kermainen siskonmakkarakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kermainen siskonmakkarakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Öljyä paistamiseen
500 g
Siskonmakkaroita
1 kpl
Sipuli
3 dl
Vettä
1 kpl
Liemikuutio tai 1,5 rkl fondia
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 tl
Viherpippuria
2 1/2 dl
Kasvisrasvavalmistetta tai 2 dl ruokakermaa
3 rkl
Suurustetta ruskeille kastikkeille
(ruohosipulia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Purista siskonmakkarat paloiksi öljyttyyn kuumaan paistinpannuun. Lisää hienonnettu sipuli. Lisää vesi ja liemikuutio tai fondi, kasvirasvavalmiste tai ruokakerma ja mausteet. Keitä ja ripottele suuruste kiehuvaan kastikkeeseen. Tarkista maku.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.11.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.