Kermainen siskonmakkarakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kermainen siskonmakkarakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Öljyä paistamiseen
500 g
Siskonmakkaroita
1 kpl
Sipuli
3 dl
Vettä
1 kpl
Liemikuutio tai 1,5 rkl fondia
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 tl
Viherpippuria
2 1/2 dl
Kasvisrasvavalmistetta tai 2 dl ruokakermaa
3 rkl
Suurustetta ruskeille kastikkeille
(ruohosipulia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Purista siskonmakkarat paloiksi öljyttyyn kuumaan paistinpannuun. Lisää hienonnettu sipuli. Lisää vesi ja liemikuutio tai fondi, kasvirasvavalmiste tai ruokakerma ja mausteet. Keitä ja ripottele suuruste kiehuvaan kastikkeeseen. Tarkista maku.

Miltä maistui?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.11.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.