Kesäkurpitsa-omenamarmeladi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

30 min

Ihana kesäkurpitsa-omenamarmeladi syntyy helposti vain viidestä aineksesta. Nauti esimerkiksi keksien kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
500 gkesäkurpitsaa
500 gomenaa
1 dlvettä
250 gsitruunaa
330 ghillo-marmeladisokeria

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori kesäkurpitsat. Älä jätä vihreää kuorta mukaan, muuten hillosta ei tule keltaista. Halkaise ja poista pehmeä sisus. Pilko kesäkurpitsat kattilaan. Kuori ja halkaise omenat. Poista kanta ja siemenkota. Paloittele omenat kattilaan. Keitä ainekset pienessä vesimäärässä kypsiksi noin 15 minuuttia. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Pese sitruunat huolellisesti. Raasta kuoret hienolla terällä, purista mehut ja lisää molemmat kesäkurpitsaseoksen joukkoon. Lisää sokeri ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada seos puhtaisiin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä