Kesäkurpitsa-sämpyläruudut
20 Palaa
Ainekset
Valmistus
1
Pese ja raasta kesäkurpitsa. Ripottele raasteen joukkoon suola ja anna seistä tunnin ajan. Purista raasteesta vesi pois.Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste. Alusta taikina jauhoilla löysäksi. Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle isolle uunipellille. Taputtele levyksi. Anna kohota 15 minuuttia.Jaa kohonnut leipä taikinapyörällä neliöiksi. Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.