Kesäkurpitsa-sitruunaspagetti
Ainekset
Valmistus
Raasta tai leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Silppua paprika. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuumenna aineksia sekoitelleen viitisen minuuttia. Lisää sitruunamehu ja yrttisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele pasta kasvisten joukkoon. Lisää sekaan myös loraus pastan keitinlientä. Lisää päälle juustoraaste.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
364
1523
11,5 g
1,8 g
53,5 g
4,0 g
4,5 g
9,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 dl Persilja- tai basilikasilppua,
0,75 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 dl Raastettua parmesaanijuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli