Raasta tai leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Silppua paprika. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuumenna aineksia sekoitelleen viitisen minuuttia. Lisää sitruunamehu ja yrttisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele pasta kasvisten joukkoon. Lisää sekaan myös loraus pastan keitinlientä. Lisää päälle juustoraaste.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1496
357
11,5 g
1,8 g
52,8 g
3,5 g
3,5 g
8,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 dl Persilja- tai basilikasilppua,
0,75 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 dl Raastettua parmesaanijuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli