Kesäkurpitsamuffinit
Ainekset
Kuorrutus
Valmistus
Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta karkealla terällä 2 desilitraa kesäkurpitsaraastetta.
Yhdistä fariinisokeri, margariini, munat ja maito.
Yhdistä toisessa kulhossa jauhot, pähkinärouhe, leivinjauhe ja suola. Lisää kuivat aineet sokeri-munaseokseen.
Lisää kesäkurpitsaraaste taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kypsiä.
Notkista kuorrutteen tuorejuusto kulhossa ja lisää siihen sokerit ja kookoshiutaleet. Levitä kuorrutus jäähtyneille muffineille.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
275
1150
13,3 g
6,5 g
32,4 g
18,9 g
1,8 g
5,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Leivinjauhetta,
1 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli