Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia kevyesti noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet. Sekoita. Lisää kesäkurpitsa ja maissinjyvät. Paista, kunnes kesäkurpitsa on kovankypsää. Lisää halutessasi korianteria valmiiseen seokseen.Voitele tortillaletuista toinen puoli. Laita kaksi lettua pohjaksi öljytty pinta alaspäin leivinpaperille pellille. Nosta täyte letuille ja ripottele juusto pinnalle. Voitele toiset kaksi lettua ja nosta kanneksi, öljytty puoli ylöspäin. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, eli kunnes juusto on sulanut. Käännä tortillat paistamisen puolivälissä. Jäähdytä hetki ja leikkaa paloiksi. Tarjoile salsan, smetanan ja salaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.