Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 rkl
Öljyä paistamiseen ja voitelemiseen
1 kpl
Sipuli
400 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
(200 g) cheddar-juustoa
4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Maissinjyviä
4 kpl
Tortillalettua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia kevyesti noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet. Sekoita. Lisää kesäkurpitsa ja maissinjyvät. Paista, kunnes kesäkurpitsa on kovankypsää. Lisää halutessasi korianteria valmiiseen seokseen.Voitele tortillaletuista toinen puoli. Laita kaksi lettua pohjaksi öljytty pinta alaspäin leivinpaperille pellille. Nosta täyte letuille ja ripottele juusto pinnalle. Voitele toiset kaksi lettua ja nosta kanneksi, öljytty puoli ylöspäin. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, eli kunnes juusto on sulanut. Käännä tortillat paistamisen puolivälissä. Jäähdytä hetki ja leikkaa paloiksi. Tarjoile salsan, smetanan ja salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.