Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat - Yhteishyvä

Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 rkl
Öljyä paistamiseen ja voitelemiseen
1 kpl
Sipuli
400 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
(200 g) cheddar-juustoa
4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Maissinjyviä
4 kpl
Tortillalettua

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia kevyesti noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet. Sekoita. Lisää kesäkurpitsa ja maissinjyvät. Paista, kunnes kesäkurpitsa on kovankypsää. Lisää halutessasi korianteria valmiiseen seokseen.Voitele tortillaletuista toinen puoli. Laita kaksi lettua pohjaksi öljytty pinta alaspäin leivinpaperille pellille. Nosta täyte letuille ja ripottele juusto pinnalle. Voitele toiset kaksi lettua ja nosta kanneksi, öljytty puoli ylöspäin. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, eli kunnes juusto on sulanut. Käännä tortillat paistamisen puolivälissä. Jäähdytä hetki ja leikkaa paloiksi. Tarjoile salsan, smetanan ja salaatin kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa