Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 rkl
Öljyä paistamiseen ja voitelemiseen
1 kpl
Sipuli
400 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
(200 g) cheddar-juustoa
4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Maissinjyviä
4 kpl
Tortillalettua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia kevyesti noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet. Sekoita. Lisää kesäkurpitsa ja maissinjyvät. Paista, kunnes kesäkurpitsa on kovankypsää. Lisää halutessasi korianteria valmiiseen seokseen.Voitele tortillaletuista toinen puoli. Laita kaksi lettua pohjaksi öljytty pinta alaspäin leivinpaperille pellille. Nosta täyte letuille ja ripottele juusto pinnalle. Voitele toiset kaksi lettua ja nosta kanneksi, öljytty puoli ylöspäin. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, eli kunnes juusto on sulanut. Käännä tortillat paistamisen puolivälissä. Jäähdytä hetki ja leikkaa paloiksi. Tarjoile salsan, smetanan ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.