Kevätsalaatti kahdeksalle

Arvostele resepti
8 Annosta

15 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
2 kplruukkua erilaisia salaatteja
200 g(1 pussi) kuivattuja viikunoita
430 g(1 tlk) parsaa paloina
2 kplpersikkaa
200 gmozzarellajuustoa

Salaatinkastike:

5 rklöljyä
3 rklpunaviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pese ja lohko persikat neljään osaan. Halkaise viikunat neljään osaan ja purista lohkot auki, niin että siemenet näkyvät. Valuta parsat ja leikkaa mozzarella viipaleiksi. Paloittele salaatit ja yhdistä aineet ilmavaksi salaatiksi. Lisää kastike valmiiseen salaattiin tai tarjoile erikseen pöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025