Kevätsalaatti kahdeksalle | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kevätsalaatti kahdeksalle

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
Ruukkua erilaisia salaatteja
200 g
(1 pussi) kuivattuja viikunoita
430 g
(1 tlk) parsaa paloina
2 kpl
Persikkaa
200 g
Mozzarellajuustoa

salaatinkastike:

5 rkl
Öljyä
3 rkl
Punaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja lohko persikat neljään osaan. Halkaise viikunat neljään osaan ja purista lohkot auki, niin että siemenet näkyvät. Valuta parsat ja leikkaa mozzarella viipaleiksi. Paloittele salaatit ja yhdistä aineet ilmavaksi salaatiksi. Lisää kastike valmiiseen salaattiin tai tarjoile erikseen pöydässä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.